Egyedi árajánlatkérés

Kitöltési segédlet

Tekintse meg katalógusunkat!

Méret meghatározás:
Mindig a beépítési méret megadása szükséges. Gyártási folyamat során az Ön által megadott méret kerül legyártásra és sosem változtatjuk meg a megadott méretet beépítési ráhagyással.

Amennyiben Ön a kiválasztott listából kiválasztja a kiegészítőket ( toktoldó, soroló, párkányfogadó ) , akkor abban az esetben az Ön által megadott méreteken BELÜL kerülnek legyártásra.

Toktoldó: Amennyiben 5 cm toktoldót szeretne a termékhez, akkor érdemes a megadott méretek szerint párosítani mennyiséggel pl. 2x 2,5 cm.

Teljes cím megadása nem szükséges, viszont a település igen a szállítási feltételek átbeszéléséhez.

Nyitásirány meghatározása:

Egyszárnyú ablak: Meghatározás belső nézetből szükséges, vagyis amikor az ingatlanon belül tartózkodik. Belső nézetből bal, vagy jobb oldalon van a zsanér. Zsanér elhelyezkedése határozza meg a nyitásirányt.

Kétszárnyú ablak: Meghatározás belső nézetből szükséges, vagyis amikor az ingatlanon belül tartózkodik. Belső nézetből bal, vagy jobb oldalon legyen a bukó-nyíló szárny.

Egyszárnyú erkélyajtó: Meghatározás belső nézetből szükséges, vagyis amikor az ingatlanon belül tartózkodik. Belső nézetből bal, vagy jobb oldalon van a zsanér. Zsanér elhelyezkedése határozza meg a nyitásirányt.

Kétszárnyú erkélyajtó Meghatározás belső nézetből szükséges, vagyis amikor az ingatlanon belül tartózkodik. Belső nézetből bal, vagy jobb oldalon legyen a bukó-nyíló szárny.

Egyszárnyú bejárati ajtó: Meghatározás belső nézetből szükséges, vagyis amikor az ingatlanon belül tartózkodik. Belső nézetből bal, vagy jobb oldalon van a zsanér. Zsanér elhelyezkedése határozza meg a nyitásirányt.

Kétszárnyú bejárati ajtó: Meghatározás belső nézetből szükséges, vagyis amikor az ingatlanon belül tartózkodik. Belső nézetből bal, vagy jobb oldalon legyen a közlekedő NAGY szárny.

Toktoldó szükséges rá?

Szeretnél sorolót az ablakra? (2db)

Melyik oldalra szeretnél sorolót?

Párkányfogadó szükséges rá (3cm) ?

14 + 13 =

Bejárati ajtó katalógus